Onze missie

Hoorzorg voor iedereen

Onze missie? Iedereen de mogelijkheid bieden beter te kunnen horen. Ook als u gebonden bent aan huis! Of weinig tijd hebt vanwege een drukke baan of een jong gezin. We komen bij u thuis en nemen uitgebreid de tijd voor u. U kunt vertrouwen op een goed resultaat dankzij onze kennis, nauwe samenwerking met huisartsen, kno-artsen en audiologische centra. Bovendien werken we altijd met de nieuwste apparatuur zodat u verzekerd bent van een betrouwbare en nauwkeurige meting en aanpassing.

Gediplomeerde audiciens

Wie zijn dan De HoorButlers? We stellen ze graag aan u voor.

Remco Vallinga heeft in de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan in het aanpassen van hoortoestellen. Hij beoefent nog elke dag met veel plezier het echte audiciens vak.

Henri Schuring begon in 1988 al als ambulant audicien. Zijn hart ligt bij het contact met de klant. Hij komt dan ook graag bij de mensen thuis. Zijn werkwijze is flexibel, betrokken, bevlogen en kwaliteitsgericht.

Trots op hoorzorg aan huis

De meeste klanten komen bij ons via mond-tot-mond reclame en daar zijn we best trots op! Klanten vertrouwen ons en bevelen ons graag aan bij familie en vrienden. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen.

Ervaar het gemak van een audicien aan huis!

Ik wil meer informatie

085-489 90 70 info@dehoorbutler.nl facebook