Over ons

De HoorButlers hebben ruime kennis en ervaring op het gebied van hoorzorg.

De HoorButlers investeren veel tijd aan bij – en nascholingen. De HoorButlers werken met de nieuwste hoorzorg apparatuur die we bij u thuis kunnen gebruiken. We hebben geen verplichtingen naar leveranciers of verzekeraars waardoor we u objectief de beste hooroplossing kunnen bieden. We werken nauw samen met huisartsen, kno-artsen en audiologische centra. Zo krijgt u hoogwaardige hoorzorg bij u thuis!

 

Henri Schuring

Henri Schuring

In 1988 begon Henri Schuring het vak als ambulant audicien. Inmiddels is hij voor velen een bekend gezicht. Zijn integriteit en doorzettingsvermogen kwam hem ten goede tijdens de vele jaren dat hij actief was als regio-en kwaliteitsmanager. Terugkijkend op al die jaren genoot Henri het meest van zijn tijd als ambulant audicien. Met de komst van de Hoorbutler gaat hij terug naar die basis en geniet elke dag van succesvolle aanpassingen, gewoon bij de mensen thuis in hun eigen persoonlijke omgeving. Zijn werkwijze is flexibel, betrokken, bevlogen en kwaliteitsgericht.

Remco Vallinga

Remco Vallinga

Remco Vallinga heeft in de afgelopen jaren zowel nationaal als internationaal veel ervaring opgedaan in het aanpassen van hoortoestellen. Hij beoefent nog elke dag met veel plezier het echte audiciensvak. Met zijn ervaring, deskundigheid en gedrevenheid kan hij mensen een gedegen advies geven. Zijn werkwijze is persoonlijk, aandacht voor details, doeltreffend en energiek.

085-489 90 70 info@dehoorbutler.nl facebook